maanantai 23. heinäkuuta 2012

Peniksen pidennyksen ABCPeniksen pidentäminen ei ole uusi ajatus, mutta siitä ei ole ehkä haluttu juuri puhua, koska sitä on pidetty epäilyttävänä huijareiden touhuna. Uusien lääketieteellisesti todistettujen menetelmien - kuten peniksen kevyt venyttäminen - ansiosta tämä ajatus alkaa toivottavasti muuttumaan ja peniksen kasvattaminen nähdään ratkaisuna monia miehiä vaivaavaan ongelmaan.


Peniksen venyttäminen


Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, peniksen venyttäminen on vuosisatoja vanha koeteltu tekniikka peniksen pituuden kasvattamiseen. Venyttämistä voi tehdä käsin tai peniksen venyttämiseen tarkoitetuilla laitteilla (eng. penis extender).


Miten venyttämistekniikka toimii?

 

Peniksen kasvattaminen venyttämällä toimii kahdella lailla: se laajentaa peniksen paisuvaiskudosta sekä pidentää peniksen sidekudosta. Hyvä esimerkki sidekudoksen pitenemisestä ovat Myanmarissa elävät Padaung-heimon naiset, jotka ovat venyttäneet kaulaansa metallirenkailla vuosien ajan. Niin kutsuttujen kirahvinaisten kaulat ovat näin ollen venyneet jopa 20 cm sidekudoksen venymisen myötä.


Peniksen venyttäminen teoriassa
On olemassa kaksi yleisesti hyväksyttyä teoriaa, jotka selittävät venyttämisen avulla tapahtuvaa peniksen pitenemistä. Perusteet ovat molemmissa samat. Kun elävään kudokseen kohdistuu vetäviä voimia, kudokset reagoivat automaattisesti mukautumalla niihin. Toisin sanoen, venyttämällä penistä oikealla tekniikalla ja voimakkuudella, peniksen kudos käy läpi kaksi prosessia:

1. uuden kudoksen muodostuminen pidentää penistä: venyessä peniksen kudoksen solujen väliin muodostuu mikroskooppisen pieniä rakoja, jotka elimistö automaattisesti pyrkii korjaamaan muodostamalla uusia soluja. Näin ollen peniksen pituus kasvaa.

2. peniksen paksuuden kasvu kudoksen laajenemisen myötä: kudos pyrkii laajenemaan, jotta se kestäisi paremmin siihen kohdistuvan vetorasituksen, tämän seurauksena peniksen halkaisija ja paksuus kasvaa.


Oikealla tavalla ja voimakkuudella suoritettu peniksen venyttäminen voi johtaa huomattaviin tuloksiin. Monet käyttäjät alkavat nähdä tuloksia jo muutaman viikon jälkeen. Toiset ovat saavuttaneet jopa yli 2 cm pituutta kuukaudessa. Tämä on harvinaista, mutta silti mahdollista. Tulosten saavuttamisen nopeus riippuu harjoittelun määrästä ja ennen kaikkea ohjeiden oikeaoppisesta noudattamisesta.


Peniksen venyttäminen nykyaikaisilla välineilläPerinteisesti peniksen koon kasvattamiseen on käytetty monenlaisia tekniikoita, kuten pumppaamista (Austin Powersistakin tuttu penispumppu), lypsämistä (milking), tekniikkaa nimeltä Jelqing (tälle löytyy monenlaisia käännöksiä, mm. jelkkaus) ym.

Suurin ongelma näissä tekniikoissa on niiden aikaavievyys. Ne vaativat myös juuri oikeanlaisen tekniikan joka on usein vaikea opetella. Lisäksi tulokset ovat usein epävarmoja. Tämän takia tutkijat ovat kehittäneet laitteita, jotka säästävät aikaa ja toistavat harjoitteen joka kerran juuri oikealla tavalla. Nykyaikaiset peniksen venytyslaitteet luovat penikseen juuri oikeanlaisen vetovoiman, joka säännöllisellä käytöllä suurentaa peniksen kokoa venyttämällä kudosta. Elimistö reagoi tähän kasvattamalla uusia soluja kudoksen solujen mikroskooppisiin väleihin. Pitää muistaa, että avainasia peniksen koon kasvattamisessa on harjoitteiden säännöllisyys ja toistettavuus, kasvua ei tapahdu hetkessä. Toisin sanoen, venytyslaitteen käytön määrä on suoraan verrannollinen saavutettuun tulokseen. Oikein käytettynä voit saavuttaa merkittäviä tuloksia, jotka parantavat itsetuntoasi ja seksuaalielämääsi.

Linkkejä:

Väestöliitto - Paras penis 
Health24.com - Penis traction can work
Iltalehti - Peniksen pidentäminen onnistuu ilman leikkausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti