maanantai 23. heinäkuuta 2012

Historiaa - suuren peniksen metsästys kautta aikain
Vaikka nykyaikaiset High-Tec -venyttäjät ovat kohtuullisen uusi innovaatio, peniksen koon kasvattaminen venyttämällä ei suinkaan ole uusi keksintö - päin vastoin - se on ollut käytössä tuhansia vuosia! Eikä venyttäminen ole rajoittunut ainoastaan penikseen, vaan eri kulttuureissa on venytetty milloin selkää, milloin kaulaa, milloin kättä tai jalkaa. Antropologi Margaret Mead huomasi tutkimusmatkoillaan Polynesialaisten miesten venyttävän peniksiään kasvin kuiduista kudotulla sukalla, jonka päähän oli sidottu kivi tai muu painava esine luomaan vetoa. Arkeologiset kaivaukset ovat myös paljastaneet luolamaalauksia, jotka ajoittuvat aina vuoteen 440 ekr. Monissa maalauksissa esiintyy isolla peniksillä varustettuja miehiä (usein kuninkaita).Kuten monissa muissakin kulttuureissa, myös muinaisessa arabialaisessa kulttuurissa penis ja seksuaalinen potentiaali on aina liitetty miehen viriiliyteen ja maskuliinisuuteen. Muinaiset arabialaiset tarinat kuvailevat erilaisia seksuaalisen kanssakäymisen muotoja ja arvottavat miehen seksuaalista vetovoimaa ja dominanssia peniksen koon perusteella. Tunnetun peniksenkehittämismetodin, nimeltään jelqing, on uskottu olevan peräisin muinaisen Arabian alueelta.


Peniksen koon kasvattaminen venyttämällä on ollut yleisesti käytössä myös afrikkalaisten ja etelä-amerikkalaisten heimojen keskuudessa.

Muinaisen Rooman ja Kreikan alueelta on lukuisia vanhoja kirjoituksia, jotka käsittelevät "elimen valmistelua painavan taakan ja lämpöhieronnan avulla". Jopa nuoria poikia opetettiin tekemään harjoitteita, jotka lisäävät peniksen pituutta ja paksuutta.

Peniksen venyttämisen pitkä historia alkaa kaukaa ensimmäisten egyptiläisten dynastioiden ajalta. Monet muinaiset kirjoitukset kuvaavat raakoja kokeita, joita orjien peniksillä suoritettiin. Myös faaraoiden on todettu harjoittaneen painojen avulla suoritettavaa peniksen venyttämistä.

Myös intialaisen Sadkhus-heimon jäsenet ovat harjoittaneet merkittäviä tuloksia riiputtamalla painavia kiviä peniksessään pitkiä aikoja.

Nykytutkimukset osoittavat, että roikkuvan painon avulla voidaan saavuttaa peniksen pituuskasvua, mutta paksuus usein jopa pienenee. Roikottaminen voi olla jopa vaarallista, koska se voi johtaa verenkierron häiriintymiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti